fbpx
2023. december 1. péntek

Rólunk

Az e-cars.hu története 2015 novemberében indult, ugyanis ekkor regisztráltam be a domain nevet. Ez évben már azon gondolkoztam, hogy az elektromos autó illetve az elektromos hajtás lesz a jövő.
Rá egy évre, kicsit megkésve 2016 decemberében kezdtem el az oldal feltöltését, pont ebben a hónapban adta át a NGM az első állami támogatással vásárolt e-autót is.

A weboldal kezdetben még csak alap dolgokat tartalmazott, elsősorban próbáltam a ma Magyarországon megvásárolható elektromos és plug-in hibrid modelleket összegyűjteni, árral és némi információval ellátva. Abban az időben nem találtam ilyen weboldalt, majd 2017 januárjától folyamatosan frissítettem aktuális hírekkel és minden szükséges tartalommal ami az elektromos autózáshoz kapcsolódik. Segítve a vásárlókat akik még csak ismerkednek az elektromos hajtás adta örömökkel, ezidő alatt persze egyre több mindent szerettem volna megtudni.

Ahogy telt múlt a 2017-es év, egyre több látogató és olvasó érkezett az oldalra aminek nagyon örültem, egyedül nagyon nehezen ment a napi frissítés és bővítés. Nem gondoltam volna, hogy ekkora lesz az érdeklődés az elektromos autókra. Volt idő mikor csak púpként tekintettem az egészre, egészen november elejéig egyedül toltam az egész oldalt, szabadidőmben. Majd novemberben csatlakozott egy kollégám, Fodor Erik személyében. Így már sokkal egyszerűbb és könnyebb az oldal napi szintű frissítése. Lehetőségünkhöz mérten próbáljuk a legfrissebb híreket és információkat egyből megosztani, amiket mindig első kézből és utána járva közlünk a Kedves Olvasóinkkal.

Azaz az e-cars.hu nem egy szerkesztőség, nagyon sokan azt hiszik, hogy egy egész újságírói brigád áll az oldal mögött. Nem, ez egy két személyes baráti összefogás által üzemeltetett oldal, amit szabadidőnkben frissítünk és bővítünk nap mint nap. Mondhatni, már teljesen az életünk részévé vált!

Szijártó Gábor – alapító, tulajdonos (Székesfehérvár)
Fodor Erik – társtulajdonos, szerkesztő (Székesfehérvár)