270 km homologizációs hatótáv és több mint 200 km terhelés alatt, egy 100%-ban elektromos autó teljesértékű mobilitással! Az Új KANGOO Z.E. az első olyan, a nagyközönség számára is elérhető elektromos kisfurgon, amely 270 km-es NEDC* szerinti hatótávolságot képes biztosítani.

Az új Z.E. 33 akkumulátornak köszönhetően az Új Renault KANGOO Z.E. akár 200 km-es valós hatótávolságra is képes. Ez a legnagyobb hatótávolság az elektromos kisfurgonok piacán!

1) A fékezési energia visszanyerése

Lassítás, fékezés: újratöltés! Az Új KANGOO Z.E. hatótávolságának optimalizálása érdekében mérnökeink úgy alakították ki az autó rendszerét, hogy az a lassítás vagy fékezés során képes legyen visszanyerni a kinetikus energiát. Az akkumulátor újratöltődik, amikor elveszi a lábát a pedálról, illetve akkor is, amikor a fékpedált megnyomja.

2) Hőszivattyú

Szeretné úgy hűteni vagy fűteni autóját, hogy közben nem használ fel túl sok energiát az Új KANGOO Z.E. akkumulátorából? A hőszivattyúval ez lehetséges! A reverzibilis rendszernek köszönhetően a hatótávolság változatlan marad, miközben 2 funkcióra is lehetőség nyílik: az utastér hűtése a modern-klasszikus légkondicionálás használatával, illetve fűtése a környezet hőjének felhasználásával. Okos megoldás!

3) Alacsony fogyasztást biztosító gumiabroncsok

A megnövekedett teljesítmény érdekében az Új KANGOO Z.E.-t Michelin Energy Saver gumiabroncsokkal szereltük fel. A halkan gördülő, a fékezésre és az úttartásra hatást nem kifejtő gumiabroncsok segítenek az akkumulátor hatótávolságának a megóvásában.

4) Fogyasztásmérő

Az Új KANGOO Z.E.-t fogyasztásmérővel szereltük fel annak érdekében, hogy mindig tisztában legyen az aktuális adatokkal. A kormány mögött elhelyezett eszköz megjeleníti a hatótávolságot, és jelzi, amikor fogyasztás, vagy az energia visszanyerése van éppen folyamatban.

5) Eco üzemmód

Az Eco üzemmód beállításával a motor tovább bírja. Akár 10%-kal több hatótávolságot is elérhet vele.