Fedezze fel a 100%-ban elektromos családi közlekedést. Vegyünk egy kompakt családi egyterűt – legyen sokoldalú, jól felszerelt, és férjen el benne hét ember. Most adjunk ehhez 100%-ban elektromos meghajtást. Ez a Nissan e-NV200 Evalia. Ugyanazt az innovatív technológiát használtuk, mint amit már több mint 180 000 Nissan elektromos járműben, és ezt ötvöztük a díjnyertes NV200 Evalia modellel. Kezdje a napot teljes feltöltéssel, és akár 170 km-t* is megtehet nulla károsanyag-kibocsátással. Intsen búcsút a benzinnek, és számolja össze a megtakarítást: az áram négyszer olcsóbb, mint a benzin vagy a dízelolaj.

A Nissan e-NV200 Evalia elektromos autó és teherautó számos innovatív technológiát tartalmaznak, így például intelligens kulcsot és visszagurulás-gátló rendszert, melyek egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik a vezetést. És mivel az elektromos meghajtás szinte néma motort jelent, így az utazás is sokkal pihentetőbb lesz. Tágas belsejének és nagy ablakainak köszönhetően a Nissan e-NV200 Evaliában öröm az utazás az egész család számára. Tárolóhely szinte mindenhol van, a hátsó üléssor 12 voltos csatlakozójára számítógép vagy játékkonzol is csatlakoztatható, a klímaberendezés pedig az egész út alatt biztosítja a frissességérzetet. A Nissan e-NV200 Evalia minden helyzetben mosolyt varázsol az ember arcára, függetlenül attól, hogy családi nyaralásról, barátok költöztetéséről, kerékpáros hétvégéről, dísznövények vásárlásáról vagy csupán egy gyors reptéri fuvarról van szó. A két szélesre nyitható tolóajtónak és a hét személy befogadására képes hatalmas belső térnek köszönhetően mindennek és mindenkinek jut hely.

A Nissan e-NV200 Evalia elektromos jármű mindennapi használathoz lett tervezve. Az autópályán akár 170 km-t is megtehet*. Ez bőven elég a napi ingázáshoz, és hogy eljusson a következő töltőponthoz. A Nissan e-NV200 Evalia elektromos személygépkocsi és teherautó emellett minden eszközt és információt biztosít Önnek ahhoz, hogy a töltésekből a legtöbbet hozza ki. Ezek közé tartoznak az energiatakarékos vezetési módok, illetve a kombinált műszeregység, amelyről leolvasható többek között az elhasznált/visszanyert energiamennyiség, az akkumulátor töltöttségi szintje, valamint a töltési idő. Az elektromos autó vagy teherautó regeneratív fékrendszere a fékezésnél elvesztett energia egy részét visszatáplálja az akkumulátorba. Útközben a lassabb, állandó sebesség maximalizálja a hatótávolságot, mint amikor ECO vagy B üzemmódban vezet. Váltson B üzemmódba, amelyben a regeneratív fékrendszer nagyobb hatásfokkal üzemel, és az akkumulátor is töltődik, amint leveszi lábát a gázról.

Az alapfelszereltség részét képező villámtöltő-csatlakozó használatával a villámtöltő állomásokon mindössze 30 perc alatt 80%-ra töltheti fel az elektromos autó vagy teherautó akkumulátorát. Ideális megoldás, ha éppen úton van, és rá akar tölteni egy keveset. Hagyja éjjel töltődni a Nissan e-NV200 Evaliát: az otthoni töltőberendezéssel az akkumulátort nagyjából nyolc óra alatt lehet feltölteni. A választható 6,6 kW-os fedélzeti töltővel ez az idő mindössze négy órára csökkenthető.  A Nissan e-NV200 Evalia elektromos jármű töltésének legegyszerűbb módja, ha a 10 amperes kábellel egy hagyományos konnektoron keresztül csatlakoztatjuk az elektromos hálózatra. Gyakorlatilag tehát bárhol tölthető, ahol rendelkezésre áll fali konnektor: otthon vagy a munkahelyén.

Intsen búcsút a drága olajcseréknek és motor-karbantartásoknak: ez a múlté. Ez azért van így, mert a Nissan e-NV200 Evalia elektromos járművek nem rendelkeznek belsőégésű motorral vagy hagyományos váltóval, így kevesebb bennük a mozgó alkatrész. Ennek köszönhetően az egyik nagy tulajdonosi előny a rendkívül minimális karbantartás. Ha pedig ehhez hozzátesszük az esetleges adókedvezményeket és ösztönző programokat, akkor a tulajdonosi előnyök tovább gyarapodnak.

Hogy mi a Nissan e-NV200 Evalia nagy titka? A 100% nyomaték, ​​​​​​​​amely azonnal rendelkezésre áll. Ez mosolyra fakasztó gyorsulást és meglepő teljesítményt jelent.

A Nissan e-NV200 Evalia elektromos járművel a kanyarodás is csupa élvezet: az alacsony súlypontnak köszönhetően úttartása kifejezetten stabil. Mondja el bárkinek nyugodtan , hogy ez a zéró emisszióról szól. Ha pedig olyan hangulatban van, hatékonyan és kényelmesen utazhat a városban, messze ​​​​​​​​​​gazdaságosabban, mint bármilyen benzines vagy dízel járművel. 20 éves tapasztalat és kutatás eredményeként a Nissan e-NV200 Evalia lítiumion-akkumulátora kompakt, nagy teljesítményű, biztonságos és tartós. A padlólemezbe építve semmit sem vesz el az utas-, illetve raktérből. Ráadásul így az elektromos autó vagy teherautó súlypontja is alacsonyabban van – ezt kanyarodásnál Ön is érezni fogja. A Nissan e-NV200 Evalia minimális környezeti hatásáról elmondható még az is, hogy a nagy teljesítményű lítiumion-akkumulátor több mint 95%-ban újrahasznosítható. Piacvezetőként szerzett 20 évnyi tapasztalatunk fényében garantáljuk forradalmi lítiumion-akkumulátoraink megbízhatóságát. Minden Nissan e-NV200 tulajdonost megilleti a garancia, ha a műszerfal kijelzője szerint az akkumulátor kapacitása a 12 sávból 9 sáv alá csökken 5 éven belül vagy az első 100 000 km megtétele előtt. Az akkumulátor teljesítménye így évekig biztosított lesz.

Részletes tesztünkért és videóért kattints ide