Sportos megjelenés. Okos megoldások. Minden nézetből innovatív.

A vadonatúj Kia Optima SW Plug-in Hybrid dinamikus és karakteres. Környezetbarát szellemiségét a hűtőrácson és az autó oldalán elhelyezett ECO kék betétek, valamint az energiatakarékos LED fényszórók emelik ki. Ezeken felül az aktív légterelők és 17″-os könnyűfém keréktárcsák teszik az autót még aerodinamikusabbá és elegánsabbá. A vadonatúj Kia Optima SW Plug-in Hybrid tágas, kifinomult beltérrel kápráztatja el utasait. A központi kijelzőtől a fehér bőrülésekig minden részlet megnyugtatja, hogy minimális legyen a vezetés közben kialakuló stressz negatív hatásait. 440 literes csomagterébe kényelmesen bepakolhat. Helyezze el nagyobb csomagjait a 40:20:40 arányban osztott hátsó ülések lehajtásával keletkező 1574 literes raktérben, és tartsa helyükön a csomagrendező funkciók segítségével. Az sem gond, ha tele van a keze, az Intelligens Csomagtérajtó automatikusan kinyílik, ha az intelligens kulcs a közelben van. Az új Kia Optima SW Plug-in Hybrid-ben elérhetőek az Android Auto™ és Apple CarPlay™ rendszerek, hogy Ön akkor is kapcsolatban álljon környezetével, ha az útra koncentrál. Legyen naprakész a TomTom® által üzemeltetett Kia Online Szolgáltatásokkal, informálódjon a sebességkorlátozásokról, az időjárásról vagy a forgalomról a 8″-os kijelzőn. 7 év ingyenes térképfrissítéssel.

A vadonatúj Kia Optima SW Plug-in Hybrid új típusú hatékonyságot és a hagyományosnál nagyobb hatótávolságot ígér. A motortérben lévő benzines és elektromos motorokkal a vezetés még környezetbarátabbá válik, így tiszta lelkiismerettel élvezheti az utazás minden pillanatát.  A Kiától már megszokott 7 éves, akkumulátorra is vonatkozó garancia teljes nyugalmat biztosít. Válasszon az elektromos és a benzines hajtás között, vagy használja a kettőt kombinálva. Könnyedén töltheti autóját a 220V-os otthoni csatlakozó vagy töltőállomások segítségével, míg a beépített Fékenergia Visszanyerő Rendszer a jármű mozgási energiáját kihasználva is tölti az akkumulátort. Az új Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid 2.0 GDi és elektromos motorjának köszönhetően összesen 205 lóerőt és 62 km-es elektromos hatótávolságot biztosít. A nagyobb akkumulátor teszi a kategória legjobbjává.

A műszeregység középső része az autó aktuális üzemmódjáról és az energia áramlásáról ad visszajelzést. A műszerfalon lévő navigációs kijelző pedig tájékoztatja az akkumlátor töltöttségéről, a vezetési stílusról és hatékonyságról is. Sőt a legközelebbi töltőállomást is megkeresheti.

[ult_createlink title=”Kia Optima SW Plug-in Hybrid árlista letöltése” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.kia.com%2Fcontent%2Fdam%2Fkwcms%2Fkme%2Fhu%2Fhu%2Fassets%2Fcontents%2Futility%2FBrochure%2Fprice-list%2Fkia-optima-phev-es-sw-phev-arlista.pdf||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″]