Minden szemszögből stílusos

Azonnal felismerhető Kia Optima design és vadonatúj Plug-in Hybrid technológia. A tervezők a stílus, a fenntarthatóság és a legújabb hibrid innovációk egyesítésével létrehozták a tökéletes üzleti és családi autót. Kidolgozott aerodinamikával, sportos vonalakkal és dinamikus méretekkel rendelkezik a vadonatúj Optima Plug-in Hybrid. Az Optima család új tagját nemcsak az autó elején elhelyezett kék eco elem teszi környezetbaráttá, hanem például a csökkentett energiafelhasználású LED fényszórók is.

Nagyobb teljesítmény, jobb elektromos hatótávolság. A benzines és elektromos motor közös működése hatékonnyá teszi a vezetést. És a karbantartás miatt sem kell aggódnia, mivel a Kia 7 év garanciája az akkumulátorra is kiterjed. Az új Kia Optima Plug-in Hybrid könnyedén vált a benzines és elektromos üzemmód között, de kombinálja is azokat.

A Regeneratív Fékrendszer az autó mozgási energiáját használja fel az akkumulátor töltéséhez. A 220V-os csatlakozóval és a Type 2-es típusú kábellel pedig az otthoni töltés is gyors és kényelmes. A vadonatúj Kia Optima Plug-in Hybrid-ben két világ találkozik. A 2.0 GDi motorral és az elektromos motorral ellátott modellünkbe nagy kapacitású akkumulátort szereltünk be. Élvezze a kombinált 205 lóerős teljesítményt és az összesen 980 kilométeres hatótávot!

[ult_createlink title=”Kia Optima Plug-in Hybrid árlista letöltése” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.kia.com%2Fcontent%2Fdam%2Fkwcms%2Fkme%2Fhu%2Fhu%2Fassets%2Fcontents%2Futility%2FBrochure%2Fprice-list%2Fkia-optima-phev-es-sw-phev-arlista.pdf||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″]