Környezetbarát és divatos!

Az új Kia Niro Plug-in Hybrid-en azonnal látszik, hogy különleges. A design kiemeli és hangsúlyozza a high-tech és a környezetbarát technológiákat; LED-es fényszórók, kék betétek, króm díszítések valamint 16″ könnyűfém felnik teszik teljessé a képet. ejezze ki egyéniségét az új Kia Niro Plug-in Hybrid belsejében is. Válassza az opcionális plug-in hybrid belső csomagot az egyedülálló, kéttónusú világosszürke és fekete design-nal, kék díszítéssel. Ne feledkezzen meg a választható bőrülésekről.

Fedezze fel a hatékonyság új szintjét és a megnövelt elektromos hatótávolságot. A benzines és elektromos motorokkal Ön tiszta lelkiismerettel, zavartalanul autózhat. A 7 év Kia garancia1 pedig az akkumulátorra is érvényes, így hosszú távú nyugalmat biztosít Önnek. Munkába menet és hazafelé vezessen teljesen elektromos üzemmódban az új Kia Niro Plug-in Hybrid-del, amely 58 km elektromos hatótávolsággal rendelkezik. A hosszabb utakon vagy a városon kívül a benzinmotor is rendelkezésére áll. Az új Kia Niro Plug-in Hybrid társa lesz a dinamikus vezetésben és a tiszta, hatékony napi ingázás során is. Ebben a hatfokozatú duplakuplungos automata sebességváltó Eco és Sport módja is támogatja.

Hozzon ki többet hibrid autójából! Az új Kia Niro Plug-in Hybrid szabadonfutás támogató rendszere jelzi, hogy mikor kell felengedni a gázpedált a kanyar előtt. A prediktív vezérlési technológia pedig érzékeli, hogy lejtőn vagy emelkedőn halad, és a maximális hatékonyság érdekében az útviszonyoknak megfelelően állítja be a vezetési módot.

Az új Kia Niro Plug-in Hybrid opcionális 7″-os supervision műszeregységén többek között az autó aktuális üzemmódjáról és az energiaáramlásról is visszajelzést kaphat. A műszerfalon lévő navigációs kijelző megmutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, a vezetési stílust és a hatékonyságot, valamint akár a legközelebbi töltőállomást is megkeresi.

Az új Kia Niro Plug-in Hybrid figyelemreméltó 324 literes csomagteret biztosít. Tehát, bármit is kell szállítania – legyen az a bevásárlás, poggyász vagy a kutya – mindennek van helye.

[ult_createlink title=”Kia Niro Plug-in Hybrid árlista letöltése” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.kia.com%2Fcontent%2Fdam%2Fkwcms%2Fkme%2Fhu%2Fhu%2Fassets%2Fcontents%2Futility%2FBrochure%2Fprice-list%2Fkia-niro-phev-arlista.pdf||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″]