Egyetlen kapcsoló érintésével tisztán elektromos üzemmódban vezethet több mint 50 kilométert, károsanyag-kibocsátás nélkül. Vagy, hogy élvezhesse a korlátlan hatótávolságot, egyszerűen váltson át hibrid módra és jusson el bárhova, ahova szeretne. Vége a hatótávolság miatti aggodalomnak. Ha pedig megáll útja során, csak töltse fel az akkumulátort, így maximalizva az elektromos hatótávolságot. Az IONIQ Plug-in Hybrid vezetése teljes körű nyugalmat jelent.

Amikor az IONIQ Plug-in Hybrid két szíve egyként dobban, a 1,6 literes benzin- és villanymotor együttes teljesítménye a több mint elegendő 141 lóerőt is eléri. A két motor egymástól függetlenül is működőképes, ahogy azt a körülmények megkövetelik. A tisztán elektromos, a hibrid és a kizárólag benzines vezetési mód közötti átmenet olyannyira zökkenőmentes, hogy alig érzékelhető. Tisztán elektromos üzemmódban, az IONIQ Plug-in Hybrid hatótávolsága, a 8,9 kW órás lítium-ion polimer akkumulátornak köszönhetően eléri a 63 km-t.

A Hyundai hatfokozatú duplakuplungos sebességváltója (DCT) gyors váltással biztosít sportos és hatékony vezetési élményt. A szembeszökő, kecses sziluett dinamikus benyomást kelt, miközben

a vezetési stabilitást és hatékonyságot az innovatív, könnyű alumínium és a nagyszilárdságú acél felhasználása biztosítja az IONIQ Plug-in Hybrid-nél.

A szembeszökő, kecses sziluett dinamikus benyomást kelt, miközben a vezetési stabilitást és hatékonyságot az innovatív, könnyű alumínium és a nagyszilárdságú acél felhasználása biztosítja az IONIQ Plug-in Hybrid-nél.

Az IONIQ Plug-In Hybrid különleges fejlesztésű erőforrása a hibrid rendszerek közismert környezeti előnyeit vezetési élménnyel egészíti ki. Amikor az IONIQ Plug-in Hybrid két szíve egyként dobban, a 1,6 literes benzin- és villanymotor együttes teljesítménye a több mint elegendő 141 lóerőt is eléri. A két motor egymástól függetlenül is működőképes, ahogy azt a körülmények megkövetelik.

A tisztán elektromos, a hibrid és a kizárólag benzines vezetési mód közötti átmenet olyannyira zökkenőmentes, hogy alig érzékelhető.

Tisztán elektromos üzemmódban, az IONIQ Plug-in Hybrid hatótávolsága, a 8,9 kW órás lítium-ion polimer akkumulátornak köszönhetően eléri a 63 km-t.

[ult_createlink title=”IONIQ Plug-in Hybrid árlista letöltése” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fhyundai.hu%2Fdownloads%2Farlistak%2FIoniq_PHEV_arlista.pdf%3Fref%3D210439||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″][ult_createlink title=”IONIQ Plug-in Hybrid tartozék árlista letöltése” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fhyundai.hu%2Fdownloads%2Ftartozekok%2FIoniq_PHEV_tartozekok.pdf%3Fref%3D284836||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″][ult_createlink title=”IONIQ Plug-in Hybrid műszaki adatlap letöltése” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fhyundai.hu%2Fdownloads%2Fmuszaki_adatlapok%2Fioniq_PHEV_muszaki_adatlap.pdf%3Fref%3D499600||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″]