Az elektromos autóknak élvezetes vezethetőséget biztosító menetdinamikai jellemzőkkel és komfortos rugózással kell rendelkezniük. Ez az IONIQ filozófiája. Erre még nem volt példa az autóiparban, ám jellemző a Hyundai azon elhivatottságára, hogy fenntartható megoldásaival a lehető legtartalmasabbá tegye ügyfelei életét.

A 100 kW teljesítményű, rendkívül nyomatékos villanymotort egy különösen jó hatásfokú, 38,3 kWh kapacitású lítium-ion polimer akkumulátor táplálja. Ez a hajtáslánc akár 294 (WLTP) kilométeres hatótávolságot tesz lehetővé egyetlen feltöltéssel. Az akkumulátor mélyen a padlóba beépítve található, ami alacsony tömegközéppontot eredményez, és ezáltal élvezetes, közvetlen vezetési élményt biztosít

Mindössze 0,24-es közegellenállási együtthatójával az IONIQ a jelenleg kapható egyik legáramvonalasabb gépkocsi a világon. A kecses kontúrok és a finoman kidolgozott részletek minimális szintre csökkentik a légellenállást, és ezáltal a károsanyag-kibocsátást. Az elöl kialakított légbevezetők mérséklik az első kerék körül ébredő légörvényeket, míg a C alakú nappali fények egyedülálló megjelenést kölcsönöznek a járműnek. Az IONIQ megszelídíti a szelet, és felvillanyozza az érzékszerveket.

A külső formai részletek együttesen még erőteljesebbé teszik az IONIQ letisztult, sportos formatervét, míg az utasteret az ultramodern dizájn tisztasága és az innovatív tartalom határozza meg. A hatás egyszerre futurisztikus és otthonos. A kezelőszervek egyértelmű, logikus elrendezése ösztönös működtetést tesz lehetővé, így Ön zavartalanul élvezheti a kezes vezethetőséget.

Az IONIQ Electric alapfelszerelésként kínálja azt a fejlett navigációs rendszert (AVN), amelynek hasznos célpontok (POI) menüpontján belül egy külön Töltőállomások kategória is található. Ha ezt a kategóriát választja, a rendszer megmutatja a legközelebbi nyilvános töltőállomásokat, és miután Ön kiválasztotta közülük a legalkalmasabbat, útba is igazítja ahhoz.

Az IONIQ Electric modellre ugyanaz a teljes körű gyártói garancia vonatkozik, mint bármely más, új Hyundai gépkocsira. Emellett kiterjesztett garanciális konstrukció érvényes a nagyteljesítményű akkumulátorra. 8 év / 200 000 km akkumulátor garancia.

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia Az IONIQ hajtásláncára, kormányművére, felfüggesztésére és fékrendszerére a Hyundai ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciája vonatkozik.

Az árlista ide kattintva elérhető!