A forradalom neve: EQ

A forradalom mindig az utcán kezdődik. 

A kifejezés, hogy „Meg kéne változtatnunk a világot” igazából sohasem változtatta meg a világot. A Mercedes-Benz elektromobilitási forradalmat akar elkezdeni.  Ez az oka annak, hogy sohasem álltak meg csak a járműveknél, inkább tovább kutatták a lehetőségeket, hogy új termékeket specifikus szolgáltatásokat nyújtsanak és innovációval tudjanak szolgálni a vezetési élményen túl. Az utazási szokásaink, hogy hogyan használjuk a rendelkezésünkre álló energiát, hogy milyen interaktívan kommunikálunk járműveinkkel – ezek mind meg fognak változni.

A Mercedes-Benz forradalma az EQ neve alatt zajlik majd le. Amely az Electric Intelligence a Mercedes-Benz által rövidítése.  Az első lépéseket már megtették a Mercedes-Benz széleskörű elektromos, és plug-in hybrid hajtású járműveivel. Légy része a forradalomnak.

Mercedes-Benz C 350 e Limuzin

Most is megelőzi társait a kategóriájában.

Plug-in-Hybrid technológiája optimális hatékonyságot, lenyűgöző dinamikát és a jármű előklimatizálásának lehetőségével eddig ismeretlen komfortot biztosít. És mindezt a C-osztályra jellemző mindennapi használhatóság mellett.

Mercedes-Benz C 350 e T-modell

Nagyobb tér, nagyobb hatékonyság

Plug-in-Hybrid technológiája optimális hatékonyságot, lenyűgöző dinamikát és a jármű előklimatizálásának lehetőségével eddig ismeretlen komfortot biztosít. És mindezt a C-osztályra jellemző mindennapi használhatóság mellett.

Mercedes-Benz E 350 e

Az E 350 e. A modern design és a jövőbe mutató Plug-in-Hybrid technológia találkozása.

Itt az első E-osztály Plug-in-Hybrid technológiával: az E 350 e impozánsan ötvözi a nagy futásteljesítményt a helyi károsanyag-kibocsátás nélküli közlekedéssel. Egy belső égésű motort és egy villanymotort kombináló hajtásrendszerével kategóriájának éllovasa.

Mercedes-Benz GLC 350 e 4MATIC

GLC 350 e 4MATIC, az első midsize SUV Plug-in-Hybrid technikával.

A GLC 350 e 4MATIC a legtöbbet hozza ki mindegyik meghajtási módból: erőt, nyugalmat és rendkívüli hatékonyságot. A hajtásrendszer az energikus vezetési élményt nagyon alacsony üzemanyag-fogyasztással és helyi károsanyag-kibocsátás nélküli autózással ötvözi.

Mercedes-Benz GLC 350 e 4MATIC Coupé

A GLC 350 e 4MATIC Coupé. Ez a Plug-in-Hybrid technikával felvértezett első Midsize Sport Utility Coupé új mércét állít a hatékonyság terén.

Sportossága és hatékonysága szinte életstílussá válhat: a GLC 350 e 4MATIC Coupé egészen új szinten kombinálja az agilis menetdinamikát a takarékos fogyasztással.

Mercedes-Benz GLE 500 e 4MATIC

A GLE 500 e 4MATIC. A Mercedes-Benz első SUV modellje Plug-in-Hybrid technikával.

Egyedülálló módon kapcsolja össze a környezetbarát üzemelést a vezetés élményével.

Mercedes-Benz S-osztály 500 e hosszú kivitel

Az S-osztály 500 e hosszú kivitel. Mérföldkő a károsanyag-kibocsátás nélküli autózás felé vezető úton.

A világ első háromliteres motorral felszerelt luxuslimuzinja új mércét állít fel a hatékonyság, a hajtás és a klímakomfort terén.