A forradalom neve: EQ

A forradalom mindig az utcán kezdődik. 

A kifejezés, hogy „Meg kéne változtatnunk a világot” igazából sohasem változtatta meg a világot. A Mercedes-Benz elektromobilitási forradalmat akar elkezdeni.  Ez az oka annak, hogy sohasem álltak meg csak a járműveknél, inkább tovább kutatták a lehetőségeket, hogy új termékeket specifikus szolgáltatásokat nyújtsanak és innovációval tudjanak szolgálni a vezetési élményen túl. Az utazási szokásaink, hogy hogyan használjuk a rendelkezésünkre álló energiát, hogy milyen interaktívan kommunikálunk járműveinkkel – ezek mind meg fognak változni.

A Mercedes-Benz forradalma az EQ neve alatt zajlik majd le. Amely az Electric Intelligence a Mercedes-Benz által rövidítése.  Az első lépéseket már megtették a Mercedes-Benz széleskörű elektromos, és plug-in hybrid hajtású járműveivel. Légy része a forradalomnak.

Mercedes-Benz B 250 e

Az új B 250 e nem a középutas megoldások híve: a teljesen elektromos hajtást megvalósító járműkoncepció szinte hangtalanul ötvözi a mindennapi használhatóságot és a kényelmet. Ennek köszönhetően olyan vezetési élményhez juthat, amely kíméli a környezetet és a legszélesebb körű változatosságot nyújtja a gépkocsiban.