Tervezhető töltés és rugalmas fizetés az E.ON-nál

0

A reggeli kávé kortyolgatása közben hirtelen eszedbe jut: ma még az autót is töltened kell! Ez után már csak arra tudsz gondolni, hogy milyen jó lenne, ha az elektromos gépkocsid töltése éppen annyira egyszerű és átláthatóan tervezhető lenne, mint a megbeszélések szervezése? Ha ismerős a helyzet, akkor jó hírrel érkeztünk: az E.ON applikációjával tervezhetőbb az e-töltés!

Az E.ON olyan ügyfélbarát alkalmazást kínál a villanyautósoknak, amivel nemcsak egyszerűbb odatalálni a töltőkhöz, hanem az innovatív fejlesztéseknek köszönhetően könnyebb a foglalási folyamat, tervezhetőbb a töltés. A töltőket az energiacég saját drivE.ON applikációján keresztül, egy térképes alkalmazás segítségével lehet megkeresni, fél órával a használat megkezdése előtt pedig le is lehet foglalni a kiszemelt töltőt.

A töltők használata folyamatosan változik, beleértve a fizetős e-töltőkről szóló híreket. 2020. november 24-től az E.ON is bevezeti a fizetést az elektromobilitás szolgáltatásáért. Átlátható feltételeket kínálva az AC töltők 49 Ft/kWh+4 Ft/perc, a DC töltők 57 Ft/kWh+11 Ft/perc bevezető árakon érhetők el, valamint az azonnali bankkártyás fizetés mellett az ügyfelek a kényelmesebb havi elszámolást is választhatják az alábbiak szerint. 

A drivE.ON applikációban az azonnali fizetési móddal a töltés díja közvetlenül a töltés után, az app-ból elérhető Simple Pay rendszeren keresztül kerül kifizetésre, bankkártyával. A 10. sikeresen kifizetett töltés után válik elérhetővé az app-ban regisztrált ügyfeleknek a havi elszámolási mód. Ezt a fizetési módot az applikáción keresztül igényelhetik az ügyfelek és azonosítás is szükséges a „Számlázás és fizetés” oldalon leírtak szerint. Havi elszámolás esetén a töltésekről az E.ON egy összegző elektronikus számlát küld utólag.

A díjfizetés bevezetését követően az E.ON tervezi még kialakítani kedvezmény-, és utalványrendszerét, mellyel majd a drivE.ON applikáción keresztül kuponok és utalványok gyűjtésére, és felhasználására lesz lehetőség.

eon.hu/driveon

Támogató
PR cikkek, támogatott tartalmak megjelenítése. Bővebb információ az admin kukac e-cars.hu e-mail címen kérhető.