Már több mint 15 ezer előrendelés érkezett az elektromos Hondára

0

A Honda a 2017-es Frankfurti Auto Shown villantotta meg először az első teljesen elektromos autójukat, a Honda Urban EV-t. Azóta pedig töretlen a márka elektromos-meghajtású modellje, hisz az első megjelenéskor is óriási népszerűségnek örvendett.

A Honda nagyon eltalálta a formát, olyannyira, hogy a sorozatgyártás hírének hallatán már több mint 15 ezren jelezték, hogy megvásárolnák az elsősorban városi használatra szánt e-autót. Az első prototípusként bemutatott Urban EV-hez képest ma már számos változtatás figyelhető meg az e-Prototype-on. A legszembetűnőbb, hogy a háromajtós kialakítást ötajtósra cserélték és a szögletes hátsó lámpákat pedig kerek formára váltották.

A 200 kilométer körüli hatótávolsággal rendelkező e-Prototype-ot 30 percnyi töltéssel 80 százalékos szintre tudjuk tornászni. Továbbá a megnyerő formaterv mellett további előnye az autónak, hogy az elektromos motor a hátsó tengelyen kerül elhelyezésre. A hátsókerék hajtás pedig dinamikus, élvezetes vezetési élményt ígér a gyártó szerint.

Pontos specifikációt sajnos továbbra sem árult el a Honda. Viszont a Frankfurt Motor Show-n már megtudhatjuk a végleges paramétereket, hisz a sorozatgyártott verziót ekkor mutatja be a Honda. Kíváncsian várjuk!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!