Ma este nagy Tesla bejelentés várható – tippelj mit várhatunk

0

Elon Tusk, azaz Elon Musk ma este valami nagy bejelentésre készül. Ugyanis tegnap egy újabb Tweetet küldött, benne egy sejtelmes üzenettel:

Tusk nem árult el többet a dologról, de annyi biztos, hogy a Teslával kapcsolatos a dolog. Az új név pedig senkit ne tévesszen meg, ugyanis ez a Tesla vezér hivatalos Twitter csatornája, csak lehet többet szívott mint én!

Sokan a Model Y premierjét várják, azonban az nem biztos, hogy jót tenne a cégnek. Túl korai lenne és félő, hogy sok Model 3 vásárló kivárna a vásárlással. Ez pedig elég nagy bevételkiesés lenne a Teslának.

Szavazz, szerinted mi lesz a ma este esemény középpontjában?

[poll id=”9″]

Maradjatok velünk ugyanis az e-cars.hu-n beszámolunk az újdonságról! Addig ide kattintva csatlakozzatok a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!