Hatalmas kijelzőt kap a Honda elektromos autója

0

Közeledik a 2019-es Genfi Nemzetközi Motor Show, ami egészen pontosan március 7-én nyitja meg kapuit, egészen 17-e vasárnapig. Az biztos, hogy az év első komolynak nevezhető autós rendezvényén már komoly e-autós újdonságok is érkeznek majd. Az egyik ilyen, nagy figyelemre érdemes autó a Honda Urban. A Honda új elektromos járművének fejlesztésekor a fókusz a funkcionalitáson volt, aminek egyszerűségét és egyediségét a prototípus vázlata is mutatja. A vázlat egyértelmű kapcsolatot mutat a Honda Urban EV tanulmányautóval, amelyet először a 2017-es frankfurti autókiállításon mutattunk be.
A bemutató egy jövőbe mutató demonstrációja is egyben a Honda elektromos víziójának, amiben a 2025-ig eladott autók 2/3-a elektromos lesz már. Az autó sorozatgyártásra érett verziója az év végére elérhető lesz.”

Az biztos, hogy az érkező városi autónak már most hatalmas rajongótábora van, alább pedig egy elképzelt renderképen látható a sorozatgyártásra érett típus. Hogy a valóságban hogyan fog kinézni, nemsokára kiderül. Azonban addig láthatunk pár jó minőségű kémfotót, igaz elég alaposan körbetakarták az autót.

De jelenleg nem is ez a legfontosabb, hanem az elektromos Honda műszerfala. Öt darab LCD panelt építettek a vezető előtti sávba. A két szélső a visszapillantó tükröket helyettesítő kamerarendszer része. A vezető előtt az elsődleges adatok jeleníthetőek meg, míg középen és az utas előtt elhelyezkedő LCD kijelzőkre pedig szabadon konfigurálhatjuk a tartalmat.

Továbbá van egy világosított képünk is, melyen kivehető a műszerfal alatti 230 voltos csatlakozóaljat, két USB és egy HDMI port.

Jól látható, hogy meghagyták a kijelző rengeteget a végső modellben, annyi különbséggel, hogy itt 5 darab kijelzőre osztották az egy nagy ajtótól-ajtóig tartó kijelzőt.

Mindenesetre már nagyon várjuk a kis elektromos Hondát, ezek után pedig bizton állíthatjuk, hogy még nagyobb rajongótábora lesz a modellnek.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!