Mit tudhatunk a zeebrugge-i töltőállomásokról?

0

A napokban egy igen komoly töltőállomásról készült kép járta be a világot, sokan egyszerűen csak e-autós paradicsomnak nevezték a helyszínt. Pár információ elérhető a helyszínről, így mi is megosztjuk most ezeket kedves olvasóinkkal!
A kép a zeebrugge-i kikötőről készült, pontosabban annak parkolójáról, ahol 300 darab töltőoszlop várja a hajóról lepakolt Teslákat. Minden egyes töltőoszlop 7,4 kW teljesítményt tud leadni, ami összeadva tekintélyes, 2,2 MW töltőteljesítményt ad ki!


Azt tudni kell, hogy az elektromos autókat biztonsági okokból nem szállíthatják teljesen feltöltött akkumulátorokkal, továbbá 2-3 hetet a tengeren is eltöltenek a Teslák, így rájuk fér egy teljes töltés, mielőtt azokat megkapnák az új tulajdonosaik.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!