Hirdetés

Egy hét sem telt el, hogy az Audi lerántotta a leplet a legújabb tisztán elektromos modelljéről az e-tron GT-ről, a napokban pedig további érdekességek láttak napvilágot.

Az Auto Express értesülései szerint a négykarikás vállalat egy újabb tanulmány bemutatását tervezi a januári Detroit Motor Show-n. Hangsúlyozták, hogy ebből a modellből pedig rövid időn belül sorozatgyártott modell is készülhet. Rövid időn belül pedig egyre több e-modellt szeretnének az utakra küldeni. Az újdonság alapját a Volkswagen Csoport moduláris MEB platformja adhatja.

A cég tervezőcsapat vezetője, Andreas Mindt így nyilatkozott: “Tervezhetünk autókat az új vásárlóknak, de tervezhetünk akár a klasszikus ügyfeleknek is. Mi azonban mindkét csoport igényét szeretnénk kielégíteni. A legtöbb ember csak egy szép autót szeretne, nem igazán foglalkozik vele, hogy az hagyományos vagy elektromos meghajtású-e. Jövő év elején bemutatjuk, hogy mi milyen megjelenésre gondoltunk.” Ugyanis a tervező szerint komoly kihívást jelent számukra a végső dizájn. “Egy szuper sportautó megtervezése legalább olyan könnyű, mint üres kapura büntetőt rúgni. Egy alapvetően olcsónak és széles vásárlóközönség számára elérhető elektromos autó elkészítése már közel sem annyira egyszerű hogy az minden igényt kielégítsen.”

Hirdetés

Bízzunk benne, hogy az árcédulára is a széles vásárlóközönség számára megfelelő árat nyomtatnak!

Érdekelnek a hírek, érdekességek a Volkswagen és az Audi világából? Esetleg ilyen autót szeretnél venni, de még sok a kérdésed? Vagy már megvetted?
Segítenél másoknak? Tanácsokat adnál? Kérdeznél?
Jó helyen jársz, Magyarország Volkswagen, Audi Elektromos és Plug-in hibrid Autós Club Facebook csoportjában mindenre megkapod a választ! Ide kattintva csatlakozz most!

[ult_buttons btn_title=”Ide kattintva követhetsz minket a Facebookon is!” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fecarshu%2F||target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-block” btn_title_color=”#3b5998″ btn_bg_color=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_hover=”ubtn-fade-bg” btn_anim_effect=”ulta-shrink” btn_bg_color_hover=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_title_color_hover=”#06c100″ icon=”none” icon_size=”40″ icon_color=”#3b5998″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_color=”#3b5998″ btn_shadow_color_hover=”#06c100″ btn_shadow_size=”5″ btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:20px;”]
[ult_buttons btn_title=”Csatlakozz a legnagyobb Magyar Elektromos autó tippek és kérdések Facebook csoportunkhoz!” btn_link=”url:http%3A%2F%2Feautoklub.com%2F||target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-block” btn_title_color=”#3b5998″ btn_bg_color=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_hover=”ubtn-fade-bg” btn_anim_effect=”ulta-shrink” btn_bg_color_hover=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_title_color_hover=”#06c100″ icon=”none” icon_size=”30″ icon_color=”#3b5998″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_color=”#3b5998″ btn_shadow_color_hover=”#06c100″ btn_shadow_size=”2″ btn_font_size=”desktop:14px;” btn_font_style=”font-weight:bold;”]

Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!