Pár napja sikerült mutatnunk 36 darab extra jó minőségű képet egy épp töltődő Tesla Model 3-ról, igaz ennek a belső műszerfala és a kormánya sajnos teljesen le volt takarva. De, nem kellett sokat várni mert előkerült pár szintén jó minőségű kép immár a belsőről!

Ezekből a képekből kiderül, hogy a kormány egy átlagos kormány oszlopon helyezkedik el. Csak egy nagy darab tablet kijelző van középen, semmi más! Sokan reménykednek egy kisebb kijelzőben is a kormány mögött, de úgy néz ki, hogy nem lesz ilyen. Még HUD-ra utaló nyomok sincsenek. Így, le kell pillantani a középső nagy kijelzőre, ha meg akarja tudni a vezető, hogy mennyivel megy!

A kormány mögött levő váltó karon látni lehet, a Park, Reverse, Neutral, Drive és Autopilot jelét! Így biztos, hogy benne lesz ez a feature!

Középen van egy nagy (piros?) gomb is egy sárga dobozban. Valószínűleg valamilyen vészhelyzeti kapcsoló lehet, ami a prototípus járműveknél gyakori. Ez eltűnik!

A kijelzőn úgy tűnik, mintha egy fejlesztői menü lenne, ami bemutatja az autó CAN BUS információit. Bővebben talán a nyomatékot és az akkumulátor kezelő rendszer látható:

A kék modellen látható egyfajta érzékelõ bal oldalon, nem vagyunk benne biztosak, de úgy néz ki mint egy pitot cső. Ezzel talán a jármű aerodinamikáját vagy a sebességmérő kalibrálását végzik. Persze, ez csak találgatás. De, lehet benne valami mivel ha jobban megnézzük, akkor az utasülésen mintha egy biztonsági próbabábú lenne:

A kormány szerintem nagyon ronda! Bízom benne, hogy nem így fogják a végleges modellt kiadni.

További képeket a galériában találtok:

[dt_small_photos number=”20″ category=”teslamodel3_1″]
[ult_createlink title=”Hozzászólnál? Itt megteheted!” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fforum%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:25px;”][ult_createlink title=”Ide kattintva csatlakozhatsz az e-autó közösségünkhöz! ” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fforum%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]