A 100%-ban elektromos és 100%-ban stílusos Kia Soul EV az egyetlen SUV alapú elektromos autó. A zéró károsanyag-kibocsátás mellett a lenyűgöző hatótávolság, a kiemelkedő gyorsulás, a tágas tér és a rugalmasság is alaptartozéka. Ránézésre meg se mondaná, hogy elektromos.

A természetet és a technológiát ötvözve a Kia Soul EV vibráló, kéttónusú színkombinációkban kapható. Végre egy elektromos jármű, mely nem kiáltja világgá: “elektromos vagyok!”.

Környezetbarát, mégis bőkezű. A Kia Soul EV a hatékony városi vezetést párosítja a kényelemmel és a praktikummal. A tágas utastérben, a környezettudatosság jegyében organikus anyagokat használtunk. A maximális rugalmasságért a hátsó ülések osztottak és lehajthatóak, és még rejtett tárolórekesz is rendelkezésre áll a csomagtartóban.

A hatékonyság a Kia Soul EV központi eleme. A precíz mérnöki munkának köszönhetően megőrzi az energiát és újratölti vele a jármű rendszereit, így maximalizálva a hatótávolságot. Még programozhatja is a Kia Soul EV-t, hogy előmelegítse az autót a töltőállomás energiájával, mielőtt útnak indul.

[ult_createlink title=”Kis Soul EV árlista letöltése” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.kia.com%2Fcontent%2Fdam%2Fkwcms%2Fkme%2Fhu%2Fhu%2Fassets%2Fcontents%2Futility%2FBrochure%2Fprice-list%2Fkia-soul-ev-arlista.pdf||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″]

A Kia Soul EV kivételes teljesítményt és nyomatékot kínál és 145 km/h-s végsebességgel büszkélkedhet. Teljes töltöttséggel akár 250 km-t is vezethet zéró károsanyag-kibocsátással. A könnyű kezelhetőség, az alacsony súlypont és a minimális zaj teszi élvezetessé és egyedivé az utazást. A Kia Soul EV-ben navigációs rendszer 7 évre szóló térképfrissítésekkel2, tolatókamera, MP3 lejátszó, és digitális rádió várja. A műszerfalon jól látható kijelző és a középkonzol megkönnyíti, hogy mindent figyelemmel kísérhessen a teljesítménytől az akkumulátor töltöttségéig.

Az energiatakarékosság a Kia Soul EV vérében van. A beépített előmelegítés és hűtés, valamint a rendkívül hatékony hőszivattyús és intelligens légkondicionáló rendszer mind bővítik a listát. A regeneratív fékrendszer megőrzi az energiát, amikor lassít és újrahasznosítja azt a gyorsulásnál. A nyilvános töltőállomásokon az újratöltés is egyszerű.

Kia 7 év garancia – Minden KIA modell kíméletlen teszteken bizonyította megbízhatóságát és ellenállóságát, ezért piacvezető garanciális feltételekkel kínáljuk. Minden Kia 7 évre / 150 000 kilométerre érvényes újautó-garanciában részesül (3 évig korlátozás nélkül, a 4. évtől 150 000 kilométerig).