Az elektromobilitás hazai elterjedésének előmozdítása érdekében a Nemzetgazdasági Minisztérium 2016. októberében pályázati kiírást tett közzé, az újonnan vásárolt tisztán elektromos autók ártámogatására Elektromos gépkocsi beszerzésének támogatása címmel, magánszemélyek és vállalatok részére.  A pályázat lebonyolítója az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft.

A támogatás mind új autó, mind tesztautó vásárlás esetén alkalmazható.

A támogatás mértéke a beszerzés időpontjában érvényes bruttó eladási ár 21 százaléka, de legfeljebb 1,5 millió forint lehet. Bruttó 15 millió forintot meghaladó eladási árú elektromos gépkocsi beszerzésére a támogatás nem vehető igénybe. A pályázati rendszerbe történő belépéshez kattints IDE

Pályázat kitöltési segédlet, magánszemélyek részére!

Érdekelnek az elektromos és Plug-In Hybrid autók? Tanácsokra, tapasztalatokra, élménybeszámolókra lenne szükséged? Éppen vásárláson gondolkodsz?

Regisztrálj a fórumunkra és tedd fel bátran kérdéseidet. Formáljuk ki együtt a legnagyobb magyarországi környezettudatos autókkal foglalkozó közösséget.

(A fórum teljes tartalmának megjelenítéséhez regisztráció szükséges! A fórum teljesen spam illetve reklám mentes!)

  • Smart Fortwo Electric Drive
  • 6.907.530 HUF

  • Smart Forfour Electric Drive
  • 7.115.810 HUF

Valamennyi ár Ft-ban értendő, és tartalmazza a mindenkori ÁFÁ-t! Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek, mindenkori listaárak! A weboldalon feltüntetett árak az egyéb kedvezményeket, akciókat nem tartalmazzák! A képek illusztrációk!
Az aktuális árakért és további feltételekért érdeklődjön hivatalos márkakereskedőjénél!