A Tesla frissítette a Model 3 oszlopait takaró anyagot az utastérben

0

A Tesla – ellentétben más autógyártókkal – nem vár az új modellévvel, ha frissítést kíván alkalmazni. Ez azt jelenti, hogy a kisebb, nagyobb fejlesztésekről sem értesítenek senkit.

Ezt tekinthetjük jó és rossz hozzáállásnak is egyaránt. Ennek a felfogásnak a jegyében a Model 3 a napokban kapott is egy apróbb módosítást. Ezzel csupán az a baj, hogy aki előrendeli az autóját, nem biztos, hogy elégedett lesz azzal amiért ő pénzt adott.
Az A, B és C oszlopok utastér felőli borítását érinti a mostani helyzet. Igaz, hogy a Tesla hivatalosan sosem erősítette meg, hogy milyen anyagokkal dolgozik a Model 3 utasterében, de az általuk kiadott sajtóképeken eddig egy alcantara-szerű anyag volt látható. Még az 5000 dollár felárért rendelhető „Premium Upgrades Package” leírásában is csupán annyi van leírva, hogy „prémium anyagokkal” dolgozik ilyen esetben a gyártó. Ezért is lepődtek meg jó páran azok közül, akik a héten vették át a legyártott autójukat. Mint a lenti képen is látható, az eddigi „alcantara-szerű” textil helyét egy jóval olcsóbb hatású, gyöngyvászonra hasonlító anyag vette át.

A Tesla meg is erősítette a hírt:
„Ahogy növekszik a Model 3 gyártási volumene és egyre több magas minőségű autót tudunk átadni, úgy mi is át tudunk állni a Model 3 esetében arra a prémium minőségű anyagra, ami a csúcskategóriás modelljeinkben (S és X modell) is van. Ahogy azt a kezdetektől is terveztük.”
Ezzel csak az a probléma, hogy még a 2017-es modellévű S-ben is a korábbi „Alcantara-szerű” anyag volt, ami több mint furcsa a fenti magyarázat tükrében.

Ide kattintva csatlakozhatsz a Magyarországi Tesla Club Facebook csoportjához, ahol elmondhatod a véleményed.

[ult_createlink title=”Kövess minket a Facebookon! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fecarshu%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”][ult_createlink title=”Csatlakozz az „Elektromos autó tippek és kérdések„ Facebook csoportunkhoz! ” btn_link=”url:http%3A%2F%2Feautoklub.com||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:18px;”][ult_createlink title=”Légy Vendégblogger! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fe-autosok-kozossege%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:18px;”]

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!