Újabb Tesla Model S Shooting Brake változat

0

Az utóbbi időben egyre többen kedvet kaptak, hogy elkészítsék a Tesla Model S Shooting Brake, azaz a kombi változatát. Az első publikus átalakítás egy brit műhelyben egy tulajdonos kérésére zajlik, amiről már be számoltunk!

A Niels van Roijs Design Model S Shooting Brake-ről korábban senki sem gondolta volna, hogy tényleg valóság lesz a tervrajzokból. Most azonban olyan tempóban dolgoznak az autó elkészítésén, hogy talán jövő márciusban már ki is gördülhet az utakra. A Facebook oldalukon néhány képet meg is osztottak, látható, hogy a munkafolyamatok elég jól haladnak. A Niels van Roijs Design csak a Model S tervezéséért felel, az elkészítését pedig a RemeztCar karosszériaépítő cég végzi.

A műhely a kocsi orrát teljes egészében megtartotta, a hátsó harmadát pedig elég alaposan átépíti. Úgy tervezik, hogy 20 példányt készítenek az autóból, amelynek utasterét minden esetben testre szabhatja az új vásárló.

[dt_small_photos category=”models-shooting”]
[ult_createlink title=”Csatlakozz az e-autósok közösségéhez! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fe-autosok-kozossege%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”][ult_createlink title=”Like-olj minket a Facebookon is! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fecarshu%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:18px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!