Révbe érhetett a Model 3 gyártása?

0

Nos, végre elérkezhetett a Tesla ideje is? A sok negatív hír után, amibe nem szeretnék most bele menni részletesen (megtalálható minden az oldalunkon), úgy néz ki, hogy elkezdődött az igazi gyártása a Model 3-nak. Úgy értem az igazit, hogy már nem a cég dolgozói és a közeli bennfentesek kapják az autókat, hanem egy földi halandó, átlagos polgár is megkapta a „behívóját”. A kapott linkkel most már könnyedén ki tudja választani a színt és konfigurálni tudja az autóját.

Nagy szó, és még nagyobb meglepetés lesz Daniel Zorilla-nak, hogy karácsonyra meg is érkezhet a szeretett Model 3-asa amire már ki tudja mióta várt!

Update: egyre többen kaptak ilyen levelet! Tényleg beindulhatott a gyártás!

Az első képen jól látni, hogy a kisebb standard akkus változat és a dual-motoros verzió csak 2018 év elején, tavasszal rendelhető. Ezen kívül az alap modell ára: 35.000$, nagy akksi: 9.000$, prémium felszerelés 5.000$ – ebből lejön az 1.000$ előleg és kijön a 48.000$-os ár. Alaphangon 12.300.000 huf.

A második képen megtalálható, hogy pontosan mit is tartalmaz ennyi pénzért a kocsi. A részletes specifikációt még régebben leírtuk, ide kattintva tudod megnézni!

A harmadik képen azaz az első konfigurációs menüben a Model 3 színét és felnijét lehet kiválasztani! A fekete szín és a 18″-os Aero kerék benne van az árban. Bízom benne, hogy emberünk nem a feketét válassza ezzel a felnivel – szerintem így olyan egyhangúan néz ki.

További szín: 1.000$; 19″-os Sport kerék: 1.500$

Utolsó képen és a fizetés előtti konfig mezőben pedig az Autopilotot tudja kiválasztani.

Enhanced Autopilot 5.000$ (utólag 6.000$) míg a teljesen önvezető funkció ami csak az Autopilot-al együtt rendelhető még 3.000$(utólag 4.000$).

[ult_createlink title=” e-autósok közössége! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fe-autosok-kozossege%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!