Távozott a cégtől Jon Wagner a Tesla akkumulátor-részlegének vezetője, adta hírül a Reuters.

Hivatalos bejelentés és indoklás még nem érkezett, egyelőre csak Jon Wagner LinkedIn profiljában tűnt fel, hogy egy kulcsfontosságú ember hagyta ott ismét a Tesla-t.

Jon 2013 januárjában csatlakozott a Tesla csapatához, minden egyes modell fejlesztésében részt vett, sőt a Powerwall megalkotásában is fontos szerepe volt. A LinkedIn profilja szerint egy kaliforniai startup céget indít(ott) ami akkumulátorral és hajtáslánccal foglalkozik.

Hogy van-e bármi köze a távozásának az elmúlt idők “botrányaihoz”, egyelőre nem tudni. Sem a Tesla, sem pedig Wagner nem nyilatkozott ez ügyben.

[ult_createlink title=” e-autósok közössége! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fe-autosok-kozossege%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!