Elkészült a 150 milliomodik Volkswagen modell, ami egy hibrid

0

Tegnap átvehette boldog tulajdonosa a 150 milliomodik Volkswagen autóját, ami egy hibrid Golf GTE. Turid Sedahl Knutsen az Oslóhoz közeli Lier városában él és tudatosan döntött a hibrid Golf mellett. „Lenyűgöz az új technológia, a sportos autót élvezet vezetni.Az pedig hab a tortán, hogy a Volkswagen egy klímabarát Golf GTE-t biztosít a vevők számára” nyilatkozta Knutsen, akinek ez már a 6. Golfja.

A Volkswagen csoport értékesítési vezetője, Dr. Wolf-Stefan Specht elmondta, hogy a 150 milliomodik VW egy hosszú tradíciót szimbolizál, egyben a Golf GTE betekintést nyújt a jövő mobilitásának technológiájába.

Norvégiában 2017 januárja és szeptember között az újonnan értékesített autók 37 százaléka elektromos vagy plug-in hibrid modell volt, amiből az új e-Golf volt a legkelendőbb. Norvégia élen jár az alternatív és fenntartható mobilitásban!

 

[ult_createlink title=”Ide kattintva csatlakozhatsz e-autós közösségünkhöz! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fforum%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!