A pénteki Wall Street Journal cíkkre hivatkozva Elon Musk publikált egy videót a Model 3-as gyártósoráról. Mi is megírtuk szombaton, hogy a Tesla egy kicsit elmerült a gyártás poklában. Ez több mindenre vezethető vissza. Ha nem olvastad még a cikkünket, akkor itt megteheted!

A sajtó egy kicsit többet foglalkozik ezzel az üggyel, mivel egy sokakat érintő modellről van szó. A Tesla pedig igyekezett válaszolni. Megjegyezték, hogy a jelentés alapvetően téves és felrevezető. Még mindig a gyártási folyamat elején vannak, a Model 3-asok a 3-as modellgyártó során készülnek, amely teljesen fel van szerelve és be van kapcsolva. Több időbe telik, míg finomhangolják a rendszert.

Elon Musk pedig megerősítette ezt egy Instagramra feltöltött videóval, melyen azt láthatjuk, hogy a robotok dolgoznak. Elon szerint a normál működési sebesség tizedével, hogy probléma esetén a dolgozóknak legyen idejük beavatkozni!

The Model 3 body line slowed down to 1/10th speed

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

[ult_createlink title=”Ide kattintva csatlakozhatsz e-autós közösségünkhöz! ” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fforum%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]