A Penny E-töltőkkel könnyíti meg az e-autósok életét

0

Nagyon jó hír, hogy a Penny is beáll a sorba és töltő hálózatot telepít a boltjaihoz.

Forrás: penny.hu

Haladunk a korral, kiépült elektromosautó-töltő telepünk a Hős utcai és Könyves Kálmán körúti áruházunk parkolójában.

Mostantól eggyel több okos megoldást kínálunk Önnek: amellett, hogy velünk mindig tele a hűtő, június végétől villanyautóikat is feltölthetik a frekventált budapesti áruházunknál. Az intelligens, gyors és biztonságos smart elektromosautó-töltőt keresse a Hős utcai és Könyves Kálmán körúti Penny Market üzletnél.

A számtalan funkcióval rendelkező smart töltőoszlop rendkívül biztonságos, és a töltési pontonként 22 kW-os töltési teljesítménynek köszönhetően hatszor gyorsabban tölthetjük fel elektromos járműveinket, mint a háztartásokban dugaszolóaljzat segítségével végzett töltés esetében. A töltési folyamat egyszerű és kényelmes, amelyet a Plug & Charge (Csatlakozz & Tölts) választásával, internet (például okostelefon) segítségével, illetve a telefonos hotline-on keresztül is elindíthatunk.

A töltőoszlop egyik fontos előnye, hogy képes az elektromos járművekkel kommunikálni az adott autóra vonatkozó aktuális adatokról, emellett a beépített fogyasztásmérő segítségével pontosan nyomon követhetjük a fogyasztásunkat. 2019. január 1-ig további 60 áruházi parkolójában gondoskodunk e-töltőállomás kialakításáról.

[vc_raw_js]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZ29vZ2xlLmNvbSUyRm1hcHMlMkZkJTJGdSUyRjIlMkZlbWJlZCUzRm1pZCUzRDFQeTZWbExsMzhpNjNWaEJWc1hRb096TnRVN1UlMjIlMjB3aWR0aCUzRCUyMjEwMCUyNSUyMiUyMGhlaWdodCUzRCUyMjYwMCUyMiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRSUzQyUyRnAlM0U=[/vc_raw_js]
[ult_createlink title=”Ide kattintva csatlakozhatsz e-autós közösségünkhöz! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fforum%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!