Honda Sports EV Concept – új koncepció a Hondától

0

A Honda bemutat egy új teljesen elektromos sportautó tanulmányt 2017. október 25-én a Tokiói Motor Show keretein belül. A hónap elején a szintén teljesen elektromos városi kis autójukat villantották meg, a Honda Urban EV-t. Ami azonnal az emberek kedvence lett. Nagyon sok helyen, pozitívan fogadták.

„A feltűnő sziluettjével, egymásba fonódó, rugalmas karosszériaelemeivel és barátságos kinézetével minden életstílushoz illik az új Sports EV Concept. A tervezőcsapat mindent beleadott, hogy egy szerethető modellt fejlesszenek ahol az elektromos hajtáslánc és a mesterséges intelligencia találkozik egy kompakt karosszériában” – nyilatkozott a Honda. Ezen kívül semmi mást nem árultak el.

Természetesen itt is be fogják mutatni a kis városi Urban EV-t. Ami várhatóan 2019-ben érkezik az európai kereskedésekbe!

[ult_createlink title=”Ide kattintva csatlakozhatsz e-autós közösségünkhöz! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fforum%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!