Tesla Model 3 videó – mindent a központi nagy kijelzőn tudsz beállítani

0

Pár napja megjelent egy videó a Model 3 menüjéről, amin sokan felháborodtak. Egyre több újdonság fog napvilágot látni, most hogy a Model 3-at kezdik kiszállítani. Így a sok felmerült kérdésre választ kaphatunk. Első sorban, hogy miért is került egy ekkora kijelző a 3-as modellbe. Elon Musk soha nem volt nagy híve a túlgondolt dolgoknak, ezért is ilyen letisztult, más szóval egyszerű a Model S és X utastere. A Model 3 is erre a sorsra jutott, ám sokak számára szokatlan lehet, hogy az autó funkcióinak vezérlését egy ekkora „tabletbe” rejtették.

A Tesla teljes mértékben száműzte a kapcsolókat és a gombokat az autóból, például a szellőzők iránya, sebessége csak is kizárólag az érintőképernyőről vezérelhető. Amin sokan kiakadtak, hogy az ablaktörlők indítása is a kijelzőn keresztül hozható működésbe. Az intenzitás is itt állítható. Design szempontjából egészen jó, de nem biztos, hogy a vezetőnek kényelmes, ha menet közben az érintőképernyőt nyomkodva kell az ablaktörlőt vagy a klímát bekapcsolni.

A másik vita indító, hogy a Model 3-ban nincs FM rádió! Sőt még Bluetooth streamelési lehetőség se! Jelen pillanatban, csak a 4G hálózaton elérhető streaming szolgáltatásról lehet zenét hallgatni. Pletykák szerint a következő frissítéssel együtt az FM rádió és a BT stream is megérkezik.

Mit gondolsz az új modellről?

[vc_video link=”https://youtu.be/3AgutFBgRMY” align=”center”]
[ult_createlink title=”Ide kattintva csatlakozhatsz e-autós közösségünkhöz! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fforum%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!