Előrendelhető Norvégiában a teljesen elektromos Mercedes-Benz EQC

0

Megint Norvégia! Igen, az Opel Ampera-e, Audi E-Tron Quattro után már a teljesen elektromos Mercedes-Benz EQC is előrendelhető Norvégiában. A legtöbb esetben a Norvégok potenciális vevők, így mindig ők részesülhetnek a közelgő elektromos járművek elsőkörös rendeléséből.

Az elektormos SUV végleges sorozatgyártási változatát még nem mutatták be, így ha valakinek nem tetszene a végleges modell akkor a foglaló teljes mértékben visszajár. Ápropó, a foglaló 20.019 Norvég Korona ami kb ~635.000 ft-nak felel meg. Az érdeklődés olyan magas, hogy a foglalást egy személyre korlátozták. Az előrendelés múlt hét csütörtökön kezdődött, sajtóértesülések szerint már több mint 2000 darab előrendelés érkezett a modellre.

Az első szállításokat 2019-ben kezdi meg a gyártó. A részletes specifikációt itt el lehet olvasni.

A norvég Mercedes-Benz honlapon pedig elő is lehet rendelni! Sajnos a teljes árról még nem tudunk semmit!

[ult_createlink title=”Ide kattintva csatlakozhatsz e-autós közösségünkhöz! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fforum%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!