Feltűnt az első Tesla Model 3 Európában

0

Kicsivel több, mint egy hónapja a Tesla átadta az első 30 darab 3-as modelljét, most a napokban pedig sikerült lencsevégre kapni egyet Európa útjain! A Tesla ütemterve szerint 2018 második felében várható csak az EU modell!

A Model 3-at egy sofőrszolgálat alkalmazottjának sikerült lefotóznia Tilburg közelében, ugyanis itt található a Tesla európai összeszerelő üzeme. Hogy mit keres itt az jó kérdés! Lehet, hogy az egyik early bird, Tesla fejes vagy alkalmazott Hollandiában?! Az is lehet, hogy csak hoztak egy példányt, hogy fel tudjanak készülni a jövőbeli „dömpingre” amit ígért Musk! Vagy egyszerűen csak promo jelleggel hozták át!

A rendszám alapján nem sokat lehet kideríteni. Az ár vicc kategória, gondolom azért ennyi mivel nincs még beárazva EU-ban a modell:

[ult_createlink title=”Ide kattintva csatlakozhatsz e-autós közösségünkhöz! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fforum%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!