Szeptember 12-én kiderül mi lapul a lepel alatt – szerinted?

0

A BMW a jövőhéten kezdődő Frankfurt Motor Show-n akarja bemutatni az „i” család legújabb tagját, ami nem más mint egy teljesen elektromos, négyajtós kocsi. Nemrég az alábbi kép jelent meg az újonnan debütáló BMW i3 mellett. i3 és i3s-ről bővebben már itt és itt írtunk. Egészen pontosan szeptember 12-én lesz a nagy nap.

A bajor gyártó számításai szerint, idén még arra készül, hogy 100.000 elektromos vagy plug-in modellt fog átadni ügyfeleinek a maradék pár hónapban, azaz erre az évre a 200.000 darabszámot tűzte ki magának. Harald Krüger megemlítette, hogy a jövőben az összes márkánál (Rolls Royce, MINI) és modellnél (BMW M) valamilyen elektromos hajtással fogják bővíteni a kínálatot.

2025-re pontosan 25 modell lesz a kínálatban, ahol szerepet fog kapni az elektromos hajtás, ebből 12 teljesen elektromos modell lesz. Az időrendjük szerint, 2019-ben egy teljesen elektromos MINI, 2020-ban az első X modell lesz teljesen elektromos ami az X3 lesz. 2021-re pedig a BMW iNEXT-et ígéri.

Szerinted mit rejt a lepel? A teljesen elektromos 3-as modellt?

[ult_createlink title=”Ide kattintva csatlakozhatsz e-autós közösségünkhöz! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fforum%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!