Újabb részlet az új Nissan Leaf-ről

0

Lenyűgözi az érzékeinket! Legalábbis a Nissan ígérete szerint, és emeli a tétet az e-autók piacán.

Tegnap délután publikáltak egy hátsó lámpát, és egy videót. Ez már nem nagy újdonság, mivel nagyon sok kémfotó került fel a netre a hónap elején, és ha hinni lehet a pletykáknak illetve a szivárogtatásoknak, akkor sokkal fontosabb dolgok láttak napvilágot. Az Autobytel oldalra töltötték fel az autó adatait, amiket azóta már töröltek. A feltöltött infók szerint 147 lóerő és 320 Nm csúcsnyomaték leadására lesz képes az új LEAF. Az akku pedig 40 kWh kapacitású lesz, ami az EPA ciklus szerint 265 km megtételére lesz képes.

Az alap modell ára pedig 30.000 dollár lesz az USA-ban. A csúcsmodell pedig 36.200 dollárba fog kerülni.

A Leaf a legkelendőbb elektromos autó: több mint 280 ezret adtak el belőle világszerte a 2010 december- 2017 július közötti periódusban. Az új kocsi formáját a repülőgépek szárnya inspirálta, szakítanak az előd bumfordiságával, sokkal élesebb vonalakkal operálnak. A Leaf közelebb kerül a talajhoz, alacsonyabban ül, ettől pedig stabilabb nagyobb tempónál.

[vc_video link=”https://youtu.be/A9PCjspCiXM” align=”center”]
[ult_createlink title=”Ide kattintva csatlakozhatsz e-autós közösségünkhöz! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fforum%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!