Előre láthatóan még csak a jövő hónapban fog a harmadik Tesla modell sorozatgyártása elindulni, de már kaptunk egy előzetes képet a negyedik modellről. Mégpedig a Tesla Modell Y-ról.

Hirdetés

Elon Musk elmondta, hogy olyan módon akarják ezt a modellt megépíteni, ahogy korábban még soha nem építettek autót. Hogy, ez pontosan mit takar azt nem tudni. Lényegében lehet, hogy egy teljesen új padlólemezre fogják építeni ezt a modellt. Mivel Elon beismerte, hogy hibát követtek el, mikor a Model X-et a Model S padlólemezére rakták rá. A szedánok és a szabadidőjárművek teljesen más elvek szerint épülnek fel, a kettőt nem lett volna szabad összemosniuk. Így az már biztos, hogy a Model Y nem a Model 3 padlólemezére fog épülni.

Musk nagyon pozitív a Model Y-al kapcsolatban, állításai szerint már 2019-ben elkezdődhet a sorozatgyártása. Teljesen új összeszerelő üzemet fognak neki felhúzni, ahol csak a legújabb modellt fogják gyártani. Elképzelése szerint a Model Y-ból sokkal több fog fogyni mint a még meg sem jelent Model 3-ból.

Hát legyen így! A részvényesek bíznak, benne mivel most szárnyal az árfolyam. Még Steve Wozniak Apple társalapító is nagyon optimista, ha a Tesla-ról van szó!

[ult_createlink title=”Hozzászólnál? Itt megteheted!” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fe-cars.hu%2FSMF%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:25px;”][ult_createlink title=” Csatlakozz még ma e-autó közösségünkhöz! ” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fe-cars.hu%2FSMF%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]